Daca ar fi sa fac o diagonala a caravanei pana in acest moment concluzia ar fi inca din titlu: 300 kg de produse, o caravana si 3 suflete emotionate.  Caravana secretele machiajului, editia a doua este in plina desfasurare si a ajuns astazi la IASI. 9 orase fac parte din acest proiect si zeci de makeup artisti. De ce suntem noi mai speciale sau de ce spunem noi ca acest proiect este mai mult decat un seminar? Pentru ca intreg proiectul urmareste 4 linii: informatii si produse in premiera, instruire fara secrete, dezvoltare personala si sfaturi de promovare.

Uneori in Caravana, participantii plang de emotie. Pentru ca despre asta este vorba, despre o comunitate frumoasa si sensibila care vorbeste despre tot ce inseamna industria de makeup, despre bucurii dar si frustari, despre probleme si solutii, despre frumusete si frumos.

De 18 ori incarcam si descarcam aroape 300 de kg de produse/bagaje/cutii/tot ce e necesar pentru tehnic, un efort pe care il afcem cu tot dragul din lume si uneori si cu alte consecinte, consecinte despre care o sa va vorbesc in alt articol. 

Iar in final, pe langa tot participantii, raman 3 suflete emotionate, fiecare cu rolul si scopul ei in acest proiect, proiect premiat cu trofeul de CLE MAI ORIGINAL PROIECT BEAUTY in cadrul GALA COSMOBEAUTY. 

Mai multe despre Caravana puteti urmari si prin hashtagul #CaravanaSecreteleMachiajului2018 si va invit sa va inscrieti pe ultima suta de metri la ultimele locuri disponibile în Baia Mare, Cluj si Craiova.

Multumim tutoror celor care au ales sa fie #TogetherForBeauty.

Pe curand,

Andra

on 0