Intodeauna m-au pasionat genele lungi. Cand  eram mica de vreo 2 ori am vrut sa le tund, in speranta ca vor creste inapoi mari si dese, dar m-a oprit mama la timp. Ani mai tarziu se pare ca am ramas cu aceeasi pasiune, caci uitati-va unde am ajuns, sa am genele exact cum vreau eu, si nu o pereche de gene, ci un depozit intreg.

In cercetarile mele despre gene si gene false, am aflat cateva lucruri interesante din istoria acestora, stiute poate de prea putine persoane, lucruri pe care vreau sa le impartasesc si cu voi J

1. Genele false au devenit cu adevarat populare in 1916 cand un regizor de la Hollywood a dorit sa adauge ceva la look-ul actriței Seena Owen, caci nu-i placea ca nu avea gene.

2. Intre 1940 si 1950, marile vedete de la Hollywood au inceput sa poarte in orice film gene false, inclusiv la genele inferioare.

3. Intre anii 70 si 80, genele false au disparut total din trend. Nimeni nu le mai agrea la filmari. Se punea mai mult accent pe blush sau ruj de culoare inchisa.

4. In anii 90 insa, datorita lui Cindy Crowford, genele au devenit iar populare.

5. Dupa anii 2000 genele false au intrat pe un trend ascendent, astazi fiind extrem de cautate atat cele banda, manunchiuri, cât și fir cu fir.

Voi ce curiozitati mai stiti despre genele false? Hai sa le impartasim in comentarii.

on 0