Apreciez foarte mult oamenii inventivi. Oamenii care vin cu idei minunate ce usureaza munca sau o scot din anonimat. Imi place sa cred ca in Romania exista foarte multi oameni de acest gen si stiu ca viitorul nostru va fi din ce in ce mai bun, atata timp cat investim in oamenii creativi. INSA, asta nu inseamna ca putem inventa ORICE si ca ne putem permite sa facem rabat la calitate, sa punem in pericol sanatatea si siguranta celor ce ne inconjoara, doar de dragul inventiei. Am citit cel putin 9 lucruri pe grupurile de make-up si m-am speriat. M-am speriat pentru ca sunt fix genul acela de inventii care dauneaza. Iata-le mai jos:

1. Pudra de fata poate fi inlocuita cu Johnson Baby. OMG

2. In loc de fixator de machiaj putem pune fixativ pentru par. – acest lucru mi l-au spus si fetele in Caravana, care se plangeau de ce auzisera si ele.

3. Nu e nevoie de adeziv special de gene, merge si Picatura.

4. In loc de primer de fata, ulei de bebelusi.

5. In loc de pudra HD, inlocuim cu faina, ca e la fel de fina, cica. (Doamne fereste)

6. Contur de buze cu marker, ca sa reziste mai mult.

7. In loc de lotiune tonica e bun si spirtul medicinal.

8. Pensulele se pot dezinfecta si cu Clean de curatat geamuri amestecat cu spirt.

9. In loc de glitter de makeup se foloseste glitter decorativ. (Lucru care, credeti-ma, poate duce si la ranirea grava a retinei)

V-am speriat si pe voi? Cam asta e realitatea, si cred ca trebuie sa ne unim fortele sa facem ceva sa o schimbam. Pentru ca altfel o sa ajungem sa speriem si clientele si industria asta frumoasa si toti vom fi bagati in aceeasi oala.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0