Daca as lua la puricat acest blog cred ca in loc de hashtagul #andrascrie, ar trebui sa pun #viatademakeupartist. Caci in cele mai multe dintre randuri am luat la puricat viata de makeup artist asa cum este ea, cu bune si rele, cu dorinte si nevoi, in stransa legatura cu industria sau cu cei pe care ii numim clienti. Unele articole v-au placut, altele v-au enervat, la unele mi-ati dat dreptate, la altele v-ati revoltat. Pentru ca nu-mi place sa fac review-uri de produs, si nu pentru asta am facut blogul, am sa fac review vietii de makeup artist. Lansez #astazi seria scurta de povesti reale, de succes sau de esec, din care impreuna sper sa invatam. Ca doar suntem #TogetherForBeauty.

1. Am inceput viata de makeup artist fara sa vreau. Dintr- o pasiune exagerata catre produsele cosmetice, mi-am ales o meserie care sa ma faca sa lucrez cu ele. Nu stiam daca ma pricep sau nu, daca am talent sau nu. Caci eu nu ma machiam pe mine niciodata.

2. Sunt genul de makeup artist discret, cu clientela pe nisa, care machiaza numai prin recomandari si care are acest job ca second job. Iar azi, e mai mult din pasiune.

3. Viata de makeup artist mi-a deschis ochii si mi-a aratat adevarata viata pe care mi-o doresc. Cea de antreprenor. Asa am ajuns sa am propria linia de gene false si tot ceea ce inseamna azi Andra Cosmetics.

4. Nu-mi place la viata de makeup artist ca uneori, sambetele cu familia sunt sacrificate pentru sambetele de job. Oare de ce nu sunt evenimentele lunea sa zicem, nu? J

5. Iubesc la viata de makeup artist ca pentru 45 de minute esti un artist cu tabloul si opera de arta si te bucuri de fiecare pensula si fard si linie de tus perfecta, ca un copil.

6. Iubesc golul in stomac pe care il am atunci cand clienta se uita prima data in oglinda. Stiti la ce ma refer, da?

7. Nu-mi place la viata de makeup artist ca uneori, doar uneori, pe scaun ti se aseaza si oameni rai, gata sa fie hateri, gratuit.

8.  Cel mai mult imi iubesc in viata de makeup artist prima pensula cumparata. O am si azi. Dar si prima pereche de gene sub numele meu. Prima. O am si azi si n-am pus-o nimanui. Ma gandeam sa o pun intr-un tablou. Ce spuneti?

on 0