Probabil ca daca as fi la un workshop dedicat make-up artistilor, m-as ridica in picioare si as spune Buna, numele meu este Andra si ador eyeliner-ul!” . Da il ador si mi se pare cel mai fin si delicat machiaj pe care o femeie il poate purta, singura problema este ca nu orice ochi este potrivit pentru eyeliner si nu orice make-up artist reuseste sa faca un eyeliner perfect. Sa va spun ca desi iubesc atat de mult acest tip de machiaj, ochii mei se regasesc fix in grupul celor care nu se potrivesc cu linia de tus? Dar asta nu ma impiedica sa-l iubesc, sa-l promovez si recomand si de ce nu, din cand in cand sa mai fac cate o incercare si poate-poate iese.

La moda inca de pe timpul Egiptului Antic, cand Cleopatra era regina tusului la ochi, inclusiv barbatii folosind aceasta tehnica de machiaj, eyelinerul este deseori asociat cu Marylin Monroe, idol al frumusetii feminine. Realizat in cel putin 10 feluri, depinzand de lungimea si grosimea liniei de tus, eyelienerul este prezent si astazi pe catwalkurile din intreaga lume. Anul acesta se poarta pe langa linia clasica, cea in nuanta albastru marin si pe niste ochii potriviti, machiajul devine senzational.

Va ramane cu siguranta machiajul care niciodata nu se va demoda, ci dimpotriva noi si noi tehnici de trasare a linii vor aparea. Cea mai noua inventie e cea de la beautyblender, Liner designer, care este menit sa ajute make-up artistii si femeile obisnuite sa isi traseze linia de tus, corect, rapid si fara probleme. Desi lansat pe piata din USA, acesta inca nu a ajuns si in Romania, dar stati fara griji, coletul e pe drum si cand ajunge ghiciti la cine il gasiti? Exact, la Andra Cosmetics.

Cand vine vorba de produsul cu care linia de tus se poate aplica, nu e nicio surpriza faptul ca recomand eyeliner de la #Inglot, pentru ca este foarte rezistent si pentru ca textura lui este una foarte placuta, fiind usor de aplicat cu o pensula subtire din par sintetic. Ceea ce mai imi place la Inglot este produsul Duraline, care transforma orice fard de ochi in eyeliner. Astfel incat ne putem reinventa machiaje si avea culoarea de tus in orice culoare ne dorim noi. Pe langa asta Duraline readuce la viata si gelurile uscate pe care ne pregateam sa le aruncam. Un pic de gel uscat amestecat cu Duraline, rezulta un gel perfect de aplicat pentru linia de tus.

Sunt curioasa, cat la suta din clientele voastre doresc eyeliner? Astept raspunsurile  intr-un comentariu la postare, aici sau pe facebook.

Pe curand!

A voastra,

Andra

 

P.s Machiaje realizate de Sinziana Iaru Make-up Artist, trainer al scolii noastre de make-up.

on 0