V-am promis articolul trecut ca voi face o postare dedicata produsului cel mai contraversat din familia #AndraCosmetics. De ce controversat? Pentru ca are atat de multe copii de calitate inferioara, incat cei care sunt la inceput de drum in make-up isi pun inevitabil intrebarea “De ce un buretel costa 80 de lei si altul costa 15 lei?”.

Calitatea costa, my beauties, si calitatea genereaza rezulte bune, succes, fidelitate din partea clientilor. Puteam oricand sa aleg sa distribui un produs copie, dar am ales sa aduc in Romania un produs care la vremea respectiva nici nu exista in rafturile unui magazin tip retailer. Am ales pentru ca exista o diferenta imensa intre original si copie si pentru ca asta poate sa confirme orice make-up artist care a incercat ambele produse.

Sa folosesti The Original Beautyblender este ca si cum ai purta o pereche veritabila Jimmy Choo, in loc sa accepti un fals care iti face bataturi si al carui toc se va rupe cu prima ocazie.

Daca forma si culoarea au putut fi copiate, nimeni insa nu a reusit sa reproduca textura meterialului din care este realizat  buretelul minune. Acesta are un materialul unic cu celule deschise, fara latex si posibilitatea de reutilizare de nenumarate ori (pana la 8-12 luni de folosire- circa 15 de machiaje pe saptamana).

Procesul usor de folosire umezeşte.strange.tapotează. face din beautyblender® unealta indispensabila in trusa unui make-up artist si nu numai.

Atunci cand umezim beautyblenderul, structura cu celule deschise se umple cu mici cantitati de apa (vedeti mai jos diferenta intre un burete uscat si unul umed). Lucrul acesta permite buretelui sa fie „plin”  si produsul de machiaj sa ramane pe suprafata in loc sa fie absorbit in burete, tapotarea sa se realizeze uniform, conferind un aspect placut si natural al tenului.

Artista in machiaj, Rea Ann Silva, a gandit perfect forma de ou, pentru ca previne complet aparitia liniilor si a dungilor produse de buretii plati si cu margini.

Eu va invit sa incercati sa aplicati produs pe jumatate de fata cu un buretel copie si cealalta jumatate cu buretelul original de la beautyblender si apoi sa vedeti diferenta. Daca voi considerati ca machiajul este mai reusit cu cel copie atunci sunt in stare si sa va returnez banii inapoi, cum zicea candva o reclama de marketing enervanta. :)

The Original Beautylender este o investitie pe termen lung, pe care nu o veti regreta. Review-urile vorbesc de la sine si va garantez  ca rezultatele sunt atat de spectaculoase incat o sa va intoarceti la acest articol si o sa comentati ca am avut rabdare.

Nu mai folositi copii si iubiti originalul. <3

Pe curand!

Cu drag,

A voastra Andra

on 0