Se spune ca ar trebui sa invatam o lectie din fiecare zi pe care o traim. Zilnic Universul ne transmite semnale pe care noi le absorbim ca un burete si pe care le folosim( sau nu) pentru propria noastra dezvoltare. Ca om intr-adevar invat zilnic cateva ceva si atunci cand cred ca nimic nu ma mai poate surprinde, fix atunci se intampla lucruri care sa ma contrazica. Deci o invatare continua, de la prima rasuflare de cand ne nastem, pana cand invatam chiar si cum sa murim.  Nu vreau insa sa fiu atat de deep azi ci sa va povestesc doar ce m-a invatat pe mine meseria de makeup artist.

M-a invatat ca atunci cand crezi ca ai cea mai putina creativitate, fix atunci, in linistea aia iti gasesti fortele si realizezi un machiaj superb.

M-a invatat ca femeile chiar isi doresc sa fie frumoase si apreciate de barbati, altfel nu inteleg cum s-ar trezi cineva la 4 dimineata ca sa mearga la 5 la machiaj.

M-a invatat  ca trebuie sa ai rabdare cu oamenii, ca niciodata nu stii cine sta pe scaunul tau si ce poveste ascunde in spate.

M-a invatat ca intotdeauna un machiaj natural in perceptia clientei este de fapt un machiaj de seara la bani mai putini.

M-a invatat ca poti schimba lumea pentru o secunda, secunda aia cand se priveste mireasa pentru prima data in oglinda.

M-a invatat ca durerile de spate si orele pierdute in weekend se pot sterge cu buretele atunci cand primesti 7-8 mesaje la final de zi cu Multumesc, ma simt minunat!

M-a invatat ca uneori nu toata lumea te va privi ca un artist misto, ci doar ca o fetita care machiaza. Ce trist.

M-a invatat ca niciodata nu poti multumi pe toata lumea si ca 1 din 10 cliente cel putin va avea ceva de obiectat. Obiectia nu spune lucruri despre noi makeup artistii , ci despre ele.

M-a invatat ca industria e in plina transformare si rezista doar cei care inteleg ca de fapt trendul e trecator...

on 0