Ieri am fost la un eveniment de beauty din San Francisco, unde mai multe branduri renumite isi expuneau produsele int-un mod extrem de civilizat si frumos. Plimbandu-ma printre standuri m-a trecut un gand: Daca nu ar exista mai exista produse de makeup, ce ne-am face?

Pana sa ne raspundem la intrebare, voiam sa facem o scurta paranteza si sa va povestesc cat de impresionata am ramas de felul simplu si frumos in care brandurile, unele chiar foarte cunoscute worldwide, isi expuneau produsele la acest eveniment. Simplu, un spider in spate si o masa in fata, fara nebunii, fara o mie de vitrine, fara zeci de bani irositi in butaforie de stand. Si vizitatorii erau la fel de incantati si de bucurosi, si atenti cu fiecare brand in parte. Se opreau, discutau, se bucurau de moment si de acel offline de care va tot vorbesc eu in articole.

Nimeni nu se ingrijora ca se va fura de pe acele mese si nici macar nu se facea asta. Furtul la expozitii este cel mai dureros subiect pentru mine. Stiti ca la fiecare expozitie la care particip ca expozant, zilnic se fura ceva? Zilnic. De la mine de la stand, unde eu am vitrine si e destul de greu sa furi. Nici nu vreau sa ma gandesc la alte branduri cum e. Aici insa, nu. Exclus ideea de furt. Iar relaxarea se citeste pe chipul tuturor.

Revenind insa la subiectul articolului, meditam cu atentie, printre expozanti, la ce s-ar intampla daca de maine nu ar mai exista produse de makeup? Cum ne-am mai exercita meseria? Cum ne-am mai bucura clienta de pe scaun? Oare ne-am intoarce in perioada straveche cand Cleopatra folosea carbune pentru a face linia de tus? Sau am accepta si am merge pe strada nemachiate, ca oricum pe internet ne punem filtre din aplicatii? Adica, cine isi pune. Ca eu nu mi pun.

Ce ati face cu meseria voastra daca produsele de machiaj ar dispara maine? Parca va cuprins asa o teama, nu? Simplu gand ca maine ar disparea..... Bun, daca pielea e zbarlita si mintea cauta diverse solutii si nu gaseste, atunci inseamna ca e timpul sa fim mai recunoscatoare brandurilor de makeup, sa ne bucuram ca exista si sa le apreciem la adevarata lor valoare , sa nu mai cumparam fakeuri, sa le sustinem cu likeuri pe retelele de socializare si sa le laudam atunci cand e cazul. Caci uite....simplu gand ca ele n-ar mai exista a bagat panica in noi.

Degeaba avem talent si dorinta, daca nu aveam produse si ustensile, asa ca azi sa ne inclinam un pic in fata tuturor celor care stau ani de zile in laboratoare si testeaza, ca noi sa avem o paleta de farduri in plus in geata de makeup.

Pe curand! Andra

on 0