Foto: Sever G, Mua: Sinziana Iaru

In 10 zile se termina Postul Pastelui si incepe sezonul de nunti. Vom fi invaluiti de mult alb, bujori si trandafiri, fotografi si weekenduri lungi petrecute cu trusa de makeup dupa noi. Mai exact, weekendul nostru devine saptamana si saptamana weekend, pentru ca vorba aia, daca nu suntem full in sezonul de nunti, atunci cand sa fim, nu?Avand in vedere ca vorbim de petreceri fastuoase, cu multe ore petrecute pe ringul de dans, in caldura si facand poze, atunci clientele noastre apeleaza la GENE FALSE. Si  intrebarea inevitabila pe care  o adreseaza make-up artistul miresei de pe scaun este:

Ce preferi? Gene false manunchi sau banda?

In articolul de astazi vreau sa va povestesc un pic despre diferenta dintre ele si in ce cazuri e mai bine sa folosim genele false manunchi #OnebyOne sau cele banda #AndrasWink.

Despre gene v-am povestit în cel de-al doilea articol de pe blog, in care v-am anuntat in exclusivitate ca din vara adaug inca 7 tipuri de gene colecției mele, dar nu v-am povestit si de diferenta dintre cele doua tipuri disponibile.

Genele manunchi sunt recomandate in general pentru:

-       persoanele care au avut experiente neplacute cu alte branduri cu gene banda si nu vor sa accepte banda

-       persoanele cu ten matur care au nevoie de lifting la ochi. Cateva manunchiuri in coltul extern al ochiului creeaza iluzia optica de lifting si rezultatul e unul spectaculos

-       persoanele care au ploapa cazuta si au nevoie de alungire si marire

-       persoanele care au gene destul de dese si lungi si nu este necesar aplicarea genelor tip banda, ci este suficient doar conturarea cu 2-3 manunchiuri

Genele banda pot fi folosite pentru toate celalalte cazuri in care clienta isi doreste sau are nevoie de o conturare mai profunda a privirii. Eu va recomand sa le povestiti clientelor voastre de diferente dintre cele doua si sa nu le obligati sa poarte numai gene banda. Chiar daca folosind genele  Andra Cosmetics vor vedea diferenta, unele pot sa se seteze de la inceput ca nu doresc si mai rau sa faceti. Stim bine ca nu se pune nimeni cu creierul uman :) Asa ca mereu exista alternativa genelor manunchi.

Genele banda pe care le produc au banda flexibila si se aseaza mult mai bine si mai natural pe forma fiecarui ochi, asa ca in cazul in care folositi gene Andra’s Wink nu o sa intampinati probleme cu clientele voastre. Nu veti auzi de ochi obosit, privire intetosata sau greutate pe ochi asa cum se intampla in cazul altor branduri.

Dar nu despre alte branduri vreau sa scriu aici, ci despre de ce uneori este bine sa-i oferi alternativa clientei de pe scaun si cu pasi mici sa o convingi de efectele wow pe care purtarea de gene false le ofera.

Review-urile celorlalti stau dovada ca tot ceea ce am scris mai sus e realitate si nu ma laud singura, ci doar promovez un look curat, conform cu tendintele si acceptat cu usurinta de client. Si daca nici asta nu v-a convins, am mai jos cateva testimoniale de la make-up artisti dragi.

Nu uitati ca eu sunt adepta naturalului si tocmai acesta este si motivul pentru care am creat niste gene false care sa nu arate fals la ochi, paradox nu?

Pe curand!

A voastra,

Andra

ps. Machiaj realizat de Sinziana Iaru, trainer al scolii noastre 

on 0