Acum ca m-am apucat de scris m-am hotarat sa nu ma mai opresc. Ziua de astazi a fost tare lunga pentru ca a venit o noua comanda de buretei de la #beautyblender (plus deschidere curs baza nou) si nu vreti sa stiti ce a fost in depozitul #AndraCosmetics pana am reusit sa pregatesc produsele pentru livrare. Ca de fiecare data a fost lucru in echipa cu familia, caci daca nu stiati imi place sa-mi implic si copiii si cat eu pregatesc coletele, E., baiatul meu cel mare (5 ani), imi pregateste cu maiestrie bureteii pe culori. “Mami, ai zis 5 roz si 3 negrii, da?”

Dar postarea de azi nu este despre bureteii magnifici de la beautyblender, candva voi scrie si despre ei si de ce e bine sa investesti, ci despre G E N E. Da, despre genele false pe care le produc cu mare drag pentru toti make-up artistii din Romania si nu numai.

Probabil ca v-ati intrebat cum de am hotarat sa produc o linie de gene cand puteam foarte simplu sa import unul dintre brandurile deja existente. Raspunsul este “Pentru ca nicio linie de gene nu ma satisfacea”. La fiecare gaseam cate o hiba, unele nu erau suficient de groase, altele erau  sintetice (desi afirmau ca sunt naturale), ori nu rezistau, ori nu erau curbate, ori nu erau suficient de pline si asa mai departe.  Si ceea ce m-a facut cu adevarat sa iau decizia, a fost faptul ca si make-up artisti din jurul meu se plangeau de calitatea precara a unor branduri.

 “E timpul sa aduc un plus pe piata de gene false din Romania”.

Am facut un research, am invatat un pic de chimie, fizica si geometrie (da, trebuie sa stii si geometrie ca sa calculezi unghiul exact incat geana sa nu se desprinda, sa se curbeze, etc), m-am documentat, am intrebat peste 30 de make-up artisti si dupa 6 luni de planuri pe hartie au luat viata genele Andra’s Wink si One by One.

Pentru ca genele lungi si dese sunt visul oricarei femei (spuneti-mi voi una care vrea gene scurte si rare?!), am ales sa produc 16 tipuri de gene, care sa raspunda tuturor cerintelor si sa se potriveasca fiecarei forma de ochi, ochi migdalati, privire mai patrunzatoare, gene mai lungi, gene mai dese, colturi mai lungi, migdalare naturala, efect dramatic.

Acoperind un target cu varste cuprinse intre 15-45 de ani si 6 personalitaţi diferite, colectia de gene #AndraCosmetics este formata din 9 seturi naturale, 7 seturi din fir sintetic si 3 seturi de gene manunchiuri, pe masuri si cu noduri si fara.

Vestea cea buna pe care m-am gandit sa v-o spun in exclusivitate in acest articol este ca in luna august voi lansa 7 noi tipuri de gene care sa completeze perfect colectia Andra’s wink.

Ceea ce imi place la genele pe care le produc este faptul ca acestea pot fi refolosite de o persoana de mai multe ori, de fiecare data avand aspectul dorit si rezistand fara sa se desprinda. Iar vorbele astea nu sunt de la marketing, credeti-ma. Am multe cliente care imi spun ca si-au purtat genele de mai multe ori, recordul fiind de 16 purtari. Suna bine, nu?

Voua care gene va plac cel mai mult? Astept comentarii si intrebari. Si pentru ca sunt la inceput m-ar ajuta mult un share de la voi. Love you all.

Pe data viitoare!

A voastra,

Andra

on 0