In fiecare dintre noi se afla inca un copil. N-am zis eu asta, n-am descoperit eu prima oara, ci se vorbeste de zeci de ani prin toate cartile posibile, in care se scoata la iveala copilul interior. Uneori am impresia ca pasiunea pentru makeup vine din joaca cu creta colorata de pe asfaltul din fata blocului unde mi-am petrecut copilaria, cu vedere la munti.

Cred ca mai mult de trei sferturi dintre makeup au inceput sa fie pasionati de la rujul mamei de pe noptiera sau mascara pe care nu stia sa si-o aplice sau fardul acela sidefat ce se purta pe vremuri cu acre ne boiam ca la circ. Undeva acolo a ainceput povestea makeup artistilor.

Cum probabil ati vazut tin foarte mult la sarbatoare, la nevoia de a sarbatori mereu prietena, existenta, bucuria, campania noua sau altceva. Mereu gasesc un prilej de sarbatoare care sa ne aduca bucurie si care sa ne transforme viata gri intr-una colorata. Colorata ca a unui makeup artist.

Anul acesta am ales sa va spun LA MULTI ANI de ziua voastra, lansand o noua campanie. #AbonamentlaGene este o campanie de discount prin care fiecare dintre voi va puteti gestiona mai bine genele folosite lunar si le puteti achizitiona la preturi speciale. Acesta este cadoul pentru fiecare dintre voi. Ca o bucurie ca existam, ca suntem copii si ca niciodata nu trebuie sa uitam sa fim fericiti. No matter what.

De 1 iunie, aduceti-va aminte de bucuria cu care furați rujul mamei și aplicați aceeași bucurie și clientelor voastre. O să fim cu toții mai fericiți.

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0