Cei care ma cunosc stiu ca AUGUST pentru mine inseamna CALIFORNIA. Cea mai frumoasa luna din an, cand avionul ma duce in a doua mea casa, locul unde probabil ma voi si muta intr-o buna zi.

Pana atunci, insa, am hotarat sa fac un experiment si daca tot am aflat despre viata de makeup artist din Romania, am vrut sa vad si cum e viata de makeup de California si sa v-o prezint si voua, cu bune si cu rele, pentru inspiratie si motivatie.

#MakeupartistdeCalifornia e practic noul meu hashtag preferat. De cand am plecat din Romania, m-am intalnit si am discutat cu 3 MUA de aici si am ramas impresionata de stilul lor de viata, dar si de cum arata studiourile lor.

Pana sa trag concluzii si sa va descriu in detaliu cam cum e la ei, fata de cum e la noi, iata ce am observat din primele intalniri:

1. Clientele lor nu prea intarzie la programari si sunt destul de serioase. Daca nu pot ajunge anunta din timp.

2. Machiajul se realizeaza si cu alte ocazii sau pur si simplu ca e day time, nu trebuie sa fie doar botez, cununie, nunta. Daca clienta vine la salon pentru coafat, merge si la makeup pentru pachet complet.

3. Aici makeup artistii nu prea iubesc culorile puternice. Machiajul e mult mai simplu si basic, armonios, nimic extravagant.

4. Chiar daca nu folosesc toate produsele si ustensilele, makeup artistii din California CUMPARA TOT CE POT, tot ce e nou, tot ce considera cat de cat bun sau foarte bun. Ei zic ca sufera de un sindrom, cel de a nu pierde din vedere ceva.

Zici ca m-am transformat in jurnalist si ma gandea serios sa experimentez chiar eu cum sa e sa fii makeup artist in California, asa ca imi voi face 1-2 programari.

Va tin la curent.

Pe curand,

Andra

on 0