Eram prezenta la primul targ de cosmetice profesionale, cu emotie lansasem noua sigla si adusesem prima transa de buretei de la #beautyblender. Nu mi-a placut niciodata sa ies in fata, sa epatez sau sa tip in gura mea cu ce ma ocup. Mult timp nimeni nu a stiut cine sta in spatele shop-ului online de cosmetice profesionale și îmi plăcea așa. Cum zice Frank Ocean “Let your success be your noise.” Toate astea pana cand am auzit o clienta spunandu-mi la targ „Printre gene, farduri si bureti, o gasiti pe Andra”.

Cand ma gandesc, insa de unde am inceput si unde am ajuns, imi vine sa ma pup singura de doua ori, pe fiecare obraz. In urma calatorie mele in SUA, unde m-am lasat fascinata de oportunitatile pe care le oferea coltul acesta al lumii si nebunia de produse, la intoarcerea acasa am hotarat sa aduc un pic din posibilitatile de acolo si make-up artistilor din Romania. Probabil acesta este si motivul pentru care m-am autointitulat „Andra prietena makeup artistilor”. Cosmeticele pentru mine reprezinta o modalitate de a face lumea mai fericita.

Asadar, pentru ca imi doresc sa fiu mai aproape de voi si sa ma cunoasteti, sa va ofer cele mai noi solutii pentru machiaje rapide, spectaculoase si rezistente, pentru ca mi-am strans in portofoliu unele din cele mai misto produse si abia astept sa va vorbesc despre ele, pentru toate astea si pentru inca vreo mie de motive, astazi, lansez oficial BLOGUL ANDRA COSMETICS.

Sunt la inceput de drum in blogosfera, asa ca sa fiti blanzi cu mine, sa ma iubiti si sa ma share-uiti, promit sa vin cu cele mai noi informatii si sa va explic exact modul de folosire cu succes a produselor mele. Asa ca pana ma apuc eu serios de scris va las marturie aici promisiunea ca “you will love my blog”.

In noua mea calatorie imi doresc sa-mi fie alaturi si “prietenii” mei care formeaza kit-ul de ajutor Andra Cosmetics, format din #TheOriginalBeautyblender, #Shadowshields, #Glamcor, #GeneAndraswink, #Skindinavia și de asemena cel mai nou produs din familia noastră, #Facechartbasic (realizat din hârtie specială, care imită textura pielii).

Beauties (stiu ca procentul este majoritar feminin in piata de beauty & proffesional makeup) va doresc o saptamana creativa si nu uitati că Andra Cosmetics este prietena make-up artiștilor.

 

Pe data viitoare!

A voastra,

Andra

on 0