Am putea spune ca aceasta este vara inspiratiei. Va place campania cu #viatademakeupartist si ma bucur sa vad ca imi scrieti in privat a caror oameni mai doriti sa le aflati povestea. Ajunsi deja la episodul cu numarul 6, putem trage concluzii. Viata de makeup artist e un roller coaster de emotii din care iesi intotdeauna cu zambetul pe buze si bucuros de experienta.

O colaborare frumoasa, un partener de nadejde și un om frumos, am găsit si in Georgiana Codinca, un makeup artist cu poveste, care a acceptat invitatia de a schita in cateva randuri cum arata viata ei de makeup artist.

Urmeaza randuri scrise de Georgiana>

Totul a inceput in urma cu aproape 6 ani. Nu intotdeauna reuseam sa obtin o programare la timp,iar asta m a determinat sa urmez un curs care sa imi permita sa obtin singura un machiaj profi.In timpul cursului am descoperit ca este un domeniu care ma atrage foarte mult si am decis sa ma pregatesc intens participand la multe cursuri si seminarii atat in tara cat si in afara tarii.

Primul meu job a reprezentat si o sansa incredibila tocmai pentru ca s a ivit imediat dupa terminarea primului curs,in locul in care orice make-up artist si ar dori sa profeseze:Studiourile Media Pro.

Am lucrat pentru Vocea Romaniei,Dansez pentru tine,Romanii au talent si Masterchef si totodata am avut onoarea de a lucra alaturi de primul make up artist din Romania-Mircea Voda.

Iubesc faptul ca prin multa munca si devotament am ajuns destul de repede acolo unde imi doream.Faptul ca mi am deschis propria mea academie in urma cu 3 ani este cea mai mare realizare pentru mine,este un proiect de suflet.

Scoala mea este acreditata iar elevii mei au posibilitatea de a face practica la multe evenimente importante si mai ales in televiziune la emisiunea Chefi la Cutite unde sunt sponsor oficial pe partea de make up.

Daca pot spune ceva negativ despre job ul meu ca si make up artist este programul.Am ajuns in timp sa ma organizez si sa mi iau mult mai putine cliente.Pe partea cu scoala inca sunt la fel de activa ca la inceput iar asta imi ocupa o mare parte din timp.Din acest motiv muncesc mult mai rar in week end pentru a avea timp pentru mine si pentru familia mea.

Pe parte financiara pot spune ca traiesti mai mult decat decent din aceasta meserie.Week end ul din pacate pentru un make up artist nu prea exista ceea ce iti afecteaza viata sociala.

In concluzie pot spune ca sunt extrem de multumita de alegerea mea spre acest job.Cu siguranta n as fi facut niciodata ceva mai bine si cu atata placere. „

on 0