Stiti vorba aia ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place? Ei, cam asa e si la mine. Cand imi place un produs, scriu despre el chiar daca nu se afla la mine in portofliu. Un lucru pe care nu-l stiti despre mine este ca mie imi place foarte mult sa ma bronzez. Ca sa intelegeti, nu exista zi (oricat de ocupata as fi) in care sa nu stau macar 15 min la soare. In acest context, am ajuns sa descoper si produsele despre care voi scrie in randurile urmatoare.

Chiar dacă sunt Andra, prietena makeup artistilor, astazi o sa fiu Andra prietena tuturor si va povestesc despre  cum mi-au intrat pe mana cateva produse de la Bioderma (yeap, forever in love with Bioderma). Phoderm de la Bioderma  este o gama destinata protectiei solare, care te face sa iubesti soarele cel putin la fel de mult cum il iubesc si eu si sa nu-ti mai fie frica de arsuri sau reactii neplacute. Fericirea se afla sub soare, intr-adevar. Caci am aflat ca serotonina, molecula fericirii, este eliberata de corp in prezenta luminii soarelui, fapt ce imbunatatete starea de spirit.

Dar ce ne facem cand noua a inceput sa ne fie frica de soare si de razele lui puternice?

Asa cum povestesc si specialistii, atata timp cat aplicam o lotiune care ne protejeaza si nu ne expunem la ore cu adevarat periculoase, atunci fericirea in fata soarelui e garantata.

Protectia pe care am testat-o si de care care va spuneam ca am ramas impresionata, are o textura usor de aplicat, fluida si invizibla. Cel mai important pentru mine este ca dupa aplicare, nu ramane pielea lipcioasa. In functie de produs, poate sa aiba sau nu formula parfumata, cu siguranta insa, nu este una puternica, ci mai mult iti ofera senzatia de prospetime.

Prin gama sa Photoderm, cu texturi inovatoare, BIODERMA se angajeaza sa mentina sanatatea pielii oferind cel mai bun echilibru UVA / UVB.  Exclusivitate BIODERMA, brevetul Cellular Bioprotection™ - gasit in toate produsele gamei, protejeaza celulele si ADN-ul pielii.

Pentru ca soarele contribuie la reglarea ceasului biologic si a somnului, nu ma feresc niciodata de razele lui, mai ales cand stiu ca pielea nu are de suferit, ci este protejata.

Mai avem 2 luni de soare puternic, asa ca faceti alegeri asumate.

Mai multe informatii despre Photoderm de la Bioderma gasiti aici: http://www.bioderma.com.ro/produsele/photoderm

on 0