Sa nu aruncati cu globulete in mine, doar pentru ca abordez acest subiect pe 10 noiembrie, dar stiti bine ca timpul trece foarte repede si intr-o secunda ne trezim ca vine Mos Craciun. Da, eu inca cred ca in Mos Craciun, ce, voi nu? :)

Asadar, acum ca am stabilit ca o sa vina luna decembrie mai repede decat credeam, as vrea sa va spun ce ar trebui sa faca makeup artistii in aceasta luna cu suflet. Asa o alint eu, luna cu suflet. Atat din motive personale, cat si motive profesionale. Pentru ca in decembrie l-am pierdut pe tata, am spus ca niciodata nu o sa fiu trista, ci vesela, asa cum el si-ar fi dorit. Si am transformat decembrie intr-o luna cu multa iubire.

Cu aceeasi iubire va recomand sa faceti cel putin 3 dintre lucrurile pe care le scriu mai jos:

1. Faceti o lista cu toate produsele pe care le aveti si vedeti ce ati folosit in acest an si ce nu. Daca cumva aveti farduri pe care nu le folositi deloc si stiti ca nici in viitor nu le folositi, donati-le. Cautati fata aceea, cu talent, cu situatie financiara foarte grea, abia iesita de pe bancile liceului, care si-ar dori sa poata machia, dar nu are produse. Eu anul acesta o sa le donez.

2. Stabiliti bine programul de sarbatori si anuntati-va toate clientele care va fi acesta, ca sa fiti siguri ca nu lasati pe afara vreun client fidel, mai uituc.

3. Pentru ca e perioada de post, canalizati toata energia pentru a realiza machiaje pentru petreceri corporate de Craciun.

4. Pregatiti planul pentru 2018, ganditi-va ce vreti sa perfectionati la voi, unde a fost bine, unde ati gresit, si rugati-l pe Mos sa va aduca cele mai faine cliente in anul ce urmeaza.

5. Participati la Andra’s Christmas Sales Day, un eveniment tare drag mie, realizat pentru ca stiu ca asa i-ar fi placut lui tata, in care am un INVITAT SPECIAL, pe Sinziana Iaru. Aceasta va sustine un seminar de 4 ore, cu demonstratie pe 2 machiaje, tematica Craciun si Revelion. Stiti deja ca ce iese din mana ei e cu pasiune si daruire, asa ca va asteptam sa va inscrieti. Pe langa asta, ofertele la produse vor fi de nerefuzat.

 

(Machiaj realizat de Sinziana Iaru)

 

Hai ca nu e greu, le punem in aplicare?

Pe curand,

A voastra,

Andra

on 0