Facebook Pixel
Andra Cosmetics

Blog

pe pagină
Setați descendent
 1. De ce m-am apucat de scris si n-am ramas doar la vanzari? #AndraScrie

  Stiu. Blogosfera este plina de bloggeri. Probabil cei mai multi sunt fix in zona de beauty, dar cu toate acestea nu mi-a fost frica sa intru pe un taram pe care poate nu-l voi stapani inca de la inceput, dar cu siguranta voi da tot ce pot. Eu cred ca un om cu o pasiune poate fi capabil sa vorbeasca despre asta, sa povesteasca si sa-i faca si pe ceilalti sa il asculte. Cifrele spun de bine si sunt in crestere, dar nici cifrele nu cred ca ar trebui sa ne intereseze. Ceea ce sigur ar trebui sa ne intereseze e pasiunea ce o regasim intre randuri. Deci, de ce m-am apucat de scris? Din prea multa pasiune pentru frumos.

  Mai mult.....
  0
 2. Daca porti gene false inseamna ca esti falsa?

  In weekend imi vin cele mai multe idei de articole. Ma intalnesc sau discut cu oameni care ma ajuta sa mi dau seama care e urmatorul subiect despre care vreau sa scriu. Si weekendul acesta a fost la fel. Intr-o intalnire interesanta, cu oameni care nu au legatura cu domeniul beauty, am aflat ca inca mai exista conceptia cum ca daca porti gene false esti o persoana falsa.  Oameni buni, falsitatea vine din atitudine. Nu din ceea ce purtam. 

  Mai mult.....
  0
 3. Avans la programari machiaj. Da sau nu?

  Nu stiu ce m-a apucat, dar in ultimul timp imi vin tot felul de subiecte, legate de make-up, care ma fac sa-mi pun semne de intrebare. Asa am scris despre cum procedez eu cand mi se aseaza pe scaun o clienta cu probleme grave ale tenului, cum reactionez cand aud ca genele false pun etichete de pitipoanca, sau de ce m-am apucat de scris. Ei bine, aseara vorbeam cu cineva pe minunatul chat de facebook, despre programarile din weekend ale make-up artistilor  si discutam cat de “fair”, adica pe romaneste  cat de “cinstit”, e sa cerem avans clientelor. 

  Mai mult.....
  0
 4. Cum sa reziste mai mult genele false? Atentie la adeziv

  V-am mai spus eu voua ca ideile mele de articol vin de obicei in weekend, cand ma intalnesc cu diverse persoane, sau cand am nenumarate discutii pe chat-ul de pe facebook. De data aceasta, am vorbit cu o prietena, pe care am machiat-o sambata, despre rezistenta genelor false, era incantata ca i-au rezistat mai mult de 24 de ore si ca le-a dat jos doar pentru trebuia sa mearga la job. M-a intrebat cum de sunt asa rezistente si m-am gandit sa-i raspund direct pe blog. 

  Mai mult.....
  0
 5. Copiaza-ma ca sa existi

  Am ajuns si aici. Nu credeam ca se va intampla atat de repede, dar am ajuns. Am blogul de 3 luni jumatate, sau, in fine, hai sa nu-i spunem blog, ci spatiu de scris postari mai lungi decat as scrie pe facebook. Speram sa treaca mai mult timp de la lansare, pana cand toata starea mea de Zen si “spread some love” sa fie acoperita de nervi ( a se citi multi nervi). Asa ca am ajuns aici, la primul meu articol cu “ioni” mai mult negativi, decat pozitivi. 

  Mai mult.....
  0
 6. Din dragoste pentru beautyblender

  “Dear Sir, my name is Andra Manatoru and I’m the owner of Andra Cosmetics, a cosmetics brand from Romania, Europe. I am so impressed by your products and I’m interested to import them in my country. Please fill me with information and what steps must be met. Regards, Andra”. Cam asa a inceput calatoria mea in lumea #beautyblender in iunie 2013. Dupa ce am testat buretelul si am ramas atat de impresionanta am inceput sa intreb in stanga si dreapta sa vad ce parere au ceilalti MUA. Si surpriza. Nimeni nu stia de beautyblender. Si cine auzise de el, habar nu avea cum arata, sau de ce e in stare. Toti credeau ca e pur si simplu un burete ca oricare altul.

  Mai mult.....
  0
pe pagină
Setați descendent
To Top